WIP: Cenderahati Perkahwinan Pam & Jem (1#)

Ini merupakan tempahan mega yang saya terima daripada kazen saya Pam yang bakal melangsungkan perkahwinannya pada Februari 2013 dengan pasangannya Jem.  Thank you so much to both of them sebab sudi menempah wedding keepsake daripada saya.

Facial tissue holder
 Mereka berdua mengambil keputusan membuat tempahan selepas melihat hasil kraftangan krusye saya yang kiut miut di FB ... cewah.  Inginkan kelainan pada hari perkahwinan mereka, jadi saya suggest facial tissue holder sebagai cenderahati perkahwinan kepada para tetamu mereka nanti.

Warna tema, putih, pink & purple ... sweet ♥‿♥
Bukan setakat facial tissue holder ni saja tau, saya juga bagi pakej istimewa berserta dengan tisu, packaging dan tag ucapan.  Mereka order 110, setakat ni baru siap kira-kira 1/3 iaitu lebih kurang dalam 40 keping.  Stok tiga warna benang ni di kedai yang selalu saya pegi tu habis la pula, so karang ni kenalah order secara online.  Order online kira sama juga, kos minyak bertukar kepada kos pos laju.  Ok la, sehingga berjumpa di lain entry ♥‿♥

12 comments:

amani said...[Reply to comment]

waaaa..comelnyaa..
warna pun sweet je..
menarik idea ni~

Jaw @ MyGamanBorNeo said...[Reply to comment]

@amani Thanks :) ... idea utk pengantin yg mahukan kelainan :)

fiszah_pjo said...[Reply to comment]

cantik2 nya...hehe

Aiza said...[Reply to comment]

cantiknya.. tak t'fikir pn doorgift mcm ni masa kawen dulu..

Jaw @ MyGamanBorNeo said...[Reply to comment]

@fiszah_pjo Thank you :)

Jaw @ MyGamanBorNeo said...[Reply to comment]

@Aiza a'ah ... saya pun hr ni rasa yg napa saya lambat discover bakat saya, kalau x 6 tahun lepas time kawin dpt buat utk wed sendiri. Krg ni buat utk org sj la pula & tunggu ada adik2 yg kawin :)

MamaDaniel said...[Reply to comment]

wow.. banyak tu... :D selamat menyiapkan tempahan..

Jaw @ MyGamanBorNeo said...[Reply to comment]

@MamaDaniel Thanks, masih in progress lg ni :)

Ieja Comot said...[Reply to comment]

boleh tau harga yg nie tak. saya nak order dalam 300pcs. whatsapp saya .. 0176751735 ..
tq

Jaw said...[Reply to comment]

@Ieja Comot Untuk detail boleh email home.niaga@yahoo.com

CaTaTaN PeRjALanAn CinTaKu..... said...[Reply to comment]

hai..boleh hubungi saya di talian 019-4387371..mesej pun tak apa..nanti saya reply..nk dalam 500 pcs..tq..

Sharifah Farm Resources said...[Reply to comment]

Blh bg harge. sharifahfairus@yahoo.com

 
Walai Krusye © 2008. Design by Pocket