4# Baby Set

Selesai sesi fotografi 12# baby booties dan baby aviator hat.  Kalau line internet mengizinkan, mungkin koleksi terbaharu ni akan dilancarkan di FB Walai Krusye pada esok bersamaan 31 Ogos ni bersempena dengan sambutan Hari Kemerdekaan Ke-55.  Cewah ... macam fashion designer pula ada sesi pelancaran   ♥‿♥








6 comments:

Aiza said...[Reply to comment]

Semuanya cantik2...color hijau tu yg plg cantik kot. saya belum pernah crochet booties. bila tgk gmbr2 ni rasa nak cuba buat plk

Jaw @ MyGamanBorNeo said...[Reply to comment]

@Aiza Thanks :) kalau sekali dah berjaya buat gerenti seronok & makin expert buat design sendiri. Saya dulu pun belajar dr youtube sj.

amani said...[Reply to comment]

cantik, nampak kemas dan sturdy!

Jaw @ MyGamanBorNeo said...[Reply to comment]

@amani Thanks :)

Ruby Rachell said...[Reply to comment]

Boleh tolong buat toturial buat kasut baby tak? Tq

Ruby Rachell said...[Reply to comment]

Boleh tolong buat toturial buat kasut baby tak? Tq

 
Walai Krusye © 2008. Design by Pocket