1# Baby Booties


Cubaan Baby Booties pertama
Hi! Hari ini saya gembira sangat sebab berjaya mengait sendiri kasut bayi (baby booties) berdasarkan tutorial di youtube dan hasilnya seperti di atas.  Saya sebenarnya tertarik untuk belajar mengait baby booties ini selepas melihat baby booties di blog My Craft Garden, cute sangat baby booties yang lia buat.  Tapi baby booties yang saya buat ini lebih simple, maklumlah baru belajar la katakan.  Sekarang ini pula saya sedang mencuba membuat sepasang lagi baby booties ... rasa seronok pula :)

4 comments:

Aku_tulip said...[Reply to comment]

cantik + comel sgt....guna hook saiz apa ek....

Jaw'S @ MyGamanBorNeo said...[Reply to comment]

@Aku_tulip hehe ... thanks. saya guna hook saiz 5/0.

lia said...[Reply to comment]

wow!tahniah....berjaya pun kait booties...takdelah susah mana kan...hehe...cantik hasilnya!!:)

Jaw'S @ MyGamanBorNeo said...[Reply to comment]

@lia Thanks lia. Nanti mau belajar mcm baby booties yang lia buat :)

 
Walai Krusye © 2008. Design by Pocket